Ny OTTO-bryter leder markedet i tetningsvern

  02.10.2018

OTTOs nyeste bryter - en dobbeltbryter med grunnbryter - gir den beste tetningsbeskyttelsen på markedet.

Selskapet jobber alltid for å møte kundenes behov i de mest krevende miljøer. Den nye B3S-forseglede dobbelbryteren er forseglet til IP68S, noe som betyr at den er helt støvtett og tåler nedsenking i vann.

Ved å bruke dobbeltkobling er en viktig sikkerhetspraksis i jernbanesignaler, der en feil sidefeil - for eksempel et signal som viser grønt i stedet for rødt - kan skyldes en enkelt falsk feed. En dobbeltbryter har imidlertid to par kontakter som åpner kretsen på to steder.

Dobbeltkobling kommer til en pris, som krever ekstra reléer, ledninger og testing, men den høyere beskyttelsen mot feil sidefeil er en viktig sikkerhetshensyn. Det reduserer også risikoen for støt fra elektriske enheter som er koblet til upolariserte stikkontakter og kontakter.

Dobbeltswitchen har lengre levetid, og doble kontakter forbedrer temperaturfall. Dette er nyttig i DC-kretsapplikasjoner som lading batterier, automotive applikasjoner, termoelementer, fly applikasjoner og andre lavspenning, lav strøm applikasjoner.

Den nye B3S er spesialdesignet for steder hvor rommet er stramt, og kan konfigureres med eller uten spak aktuatorer. Det er en snap-action subminiature bryter med en 0,2 tommers bryterbredde.

Det har blitt testet ved hjelp av IP-koden, som tar sikte på å gi brukerne betydelig informasjon om et produkts beskyttelse mot støv, utilsiktet kontakt og vann. Vilkår som "vanntett" er meningsløse for kunder som må være sikre på at komponenter tåler krevende miljøer.

B3S første IP-siffer - 6 - er den høyeste faste partikkelbeskyttelsen tilgjengelig. Det er støvtett og gir full beskyttelse.

Væskebeskyttelsen - 8 - er den nest høyeste, den andre bare for testing av kraftige vannstråler med høy temperatur. Utstyret er egnet for kontinuerlig nedsenkning i vann.

"S" av vurderingen viser at komponenten fortsatt var under vanntesten.

Den forseglede bryteren er i stand til å håndtere opptil 8 amp resistiv last, og har blitt testet til 1 million sykluser. Det kan leveres med et valg av normalt åpent, normalt lukket, tre terminal SPDT, eller fire terminal SPDT - som gir stor allsidighet.

Som med alle Nexus-forsynte komponenter, er den veldig tilpassbar. Elleve typer terminaler og ledningsledningsalternativer kan brukes - inkludert enkel- og dobbelturret loddetinnestil, og ledninger av ulike lengder. Den kan brukes som en del av trykknapp, avtrekks- og bryterbrytere som krever robust tetning.

Snakk med Nexus om BS-bryterområdet og hvordan det kan konfigureres til å fungere for dine behov. http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/OTTO/OTTO%20B3%20Double%20Break%20Basic%20Switch%20Range